maandag 29 juni 2009

Concert @t Sea...

Zooooo..... We zijn weer terug van een geweldig weekend Zeeland...
Vrijdagmiddag rond tweeën vertrokken en eerst nog eventjes langs de Appie om shoarma voor het avondeten te halen... Hierna richting Haringvlietbrug en besloten om parallel richting Oude-Tonge te gaan, wat achteraf maar goed was want er stond me daar een file op de A29! Wij konden parallel langs al die auto's rijden en zo de brug over kachelen(die achteraf dus weer net open was en een uur opengestaan had!) In Oude-Tonge Corné opgepikt en direct weer verder gereden richting Renesse... Gelukkig verder helemaal geen file gehad en tegen vieren waren we op de camping waar we een hut gehuurd hadden voor ons vieren. Eerst de auto uitgepakt en even bijgekomen, lekker zitten eten en zo was het tegen zevenen en dus tijd om richting de bus te gaan lopen... Die stond al netjes op ons te wachten en iets later vertrok hij richting Brouwersdam... Maar natuurlijk nog een stukje file van al de auto's die buiten Renesse geparkeerd konden worden om verder met de bus vervoerd te worden... Maar we kwamen netjes op tijd aan op de Brouwersdam en hebben een aardig plekkie opgezocht voordat het hele gebeuren begon... De presentatie was in handen van Peter Heerschop, Viggo Waas en Joep van Deudekom die het festival bijelkaar praatten ;)
Als eerste werd er natuurlijk stilgestaan bij het overlijden van Michael Jackson en hebben we met zo'n 40.ooo man de moonwalk gedaan, wat een hylarisch effect gaf op het grote scherm :)
Als eerste band was Racoon die het festival openden met een leuk en goed optreden, daarna was het de beurt aan Roel van Velzen die ook een spetterend optreden gaf en de avond werd afgesloten door Marco Borsato, die natuurlijk achteraf spijt had dat hij nog nooit eerder hier geweest was ;).... Als toegift zongen Marco en Paskal 'Binnen' en zo eindigde ruim na twaalven de eerste dag van Concert @t Sea.... Hierna met z'n allen rustig aan weer richting bus die ons ook weer netjes naar de camping terug bracht. Uiteindelijk was het twee uur voor we naar bed gingen....
Zaterdagmiddag begon het tweede gedeelte. Mario en Corné wilden graag IOS horen en gingen al met de bus van één uur richting Brouwersdam. Wij besloten wat later te gaan en hebben als eerste Maria Mena gehoord. Tegen zessen een kort optreden van de frontman van Live, Ed Kowalczyk. Daarna de mannen maar opgezocht en lekker langs de dijk gezeten om wat te drinken, eten en genieten van Ilse deLange en de Golden Earring, die ook allebei een spetterende show lieten zien... Om half tien was het dan eindelijk tijd dat 'onze mannen' het podium opkwamen om het festival af te sluiten met een bijna twee uur durend concert.
We hebben genoten van oude en nieuwe nummers! Natuurlijk werd ook het nieuwe nummer weer gespeeld, deze keer voor 40.000 man in plaats van de 120 van vorige week ;)
Het is dan ook de titelsong van de in september uitkomende nederlandse film 'De storm'. Een film die over de watersnoodramp gaat....
Als eerste toegift speelden de mannen nog twee nummers met Ed Kowalczyk en daarna gingen alle lichten uit en dacht zo ongeveer iedereen dat het was afgelopen... maar wij wisten wel beter ;) Paskal kwam alleen op en wist al die duizenden die er nog stonden stil te krijgen met weer een versie van 'Een manier om thuis te komen' waarbij je wel kippenvel moest krijgen. Als afsluiter werd 'Alles is liefde' nog gespeeld en zo kwam er tegen half twaalf toch echt een einde aan deze vierde versie van Concert @t Sea :( Weer op ons gemakkie richting bus en later richting hut gelopen en moe en voldaan naar bed gedaan... alleen was het wel tegen drieën voor we in slaap vielen....
Zondag lekker uitgeslapen, ontbeten en op ons gemak de spullen weer in de auto gepakt... Richting Oude-Tonge gereden met een paar kilometertjes file en zo kwamen we rond drieën weer heel thuis in Piershil :) Eerst even een lekker bakkie koffie gedronken en daarna op ons gemakkie richting Dordt gereden om Whoopy op te halen. Mario tussendoor op de trein gezet en eer uurtje later weer richting huis. Natuurlijk even langs de Mac om een macflurry te scoren, want die hadden we wel verdiend na zo'n weekend!!!
We kunnen weer terugkijken op een geweldige versie van C@S en nu afwachten wat de versie van volgend jaar wordt !!! :)
Alleen niet zoveel foto's gemaakt omdat we niet helemaal voorin half doodgedrukt wilden worden.... Maar er staan er al genoeg online, dus er zal vast wel een lootje of bummetje komen later :)

1 opmerking:

  1. klinkt weer helemaal geweldig Cora! Jij hebt vast weer genoeg inspiratie voor een leuke LO!! :)

    BeantwoordenVerwijderen