maandag 22 juni 2009

Zaterdag.......

Zaterdagochtend hadden we met een groepje meiden van SBN een surpriseparty geregeld voor Mazina omdat zij het op dit moment wel even kan gebruiken. Onder leiding van Sonja hebben we allemaal wat te eten/drinken meegenomen en een kadootje voor Mazina. Onder het genot van de lekkere cupcakes van Monique en allemaal wat te drinken hebben we een miniworkshop gedaan en allemaal een leuk uiltjeskaartje gemaakt. Ook had Sonja nog een bingo hieraan gekoppeld en gingen we allemaal met wat leuks extra naar huis :)
We hebben allemaal een geweldige ochtend gehad en lekker zitten kletsen en natuurlijk ook het één en ander gekocht. In mijn tasje zat al leuk papier waarmee ik de komende weken aan de slag zal gaan en waarvan het resultaat vast snel hier en in de winkel te zien zal zijn! :)
Ik ben lekker op de fiets naar de pont heen en weer gereden, alleen terug had ik wel het hele stuk tegen wind, dat was iets minder ;).... Daarna nog eventjes snel een kaartje gemaakt voor vaderdag en zo was de zaterdag ook alweer snel voorbij.... Want zaterdagavond kijken we altijd naar een paar oude afleveringen van NCIS om zo weer binnenkort bij te zijn als er een nieuw seizoen gaat beginnen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten