maandag 13 juli 2009

Loop hopeloos achter.......

Soms ben je zo druk met van alles bezig dat het updaten van dit blog erbij inschiet... De ene keer is Veronique thuis en vanaf vrijdag was Jacqueline hier. Dan loopt er natuurlijk niets zoals het hoort. Ook nog vrijdag een hectische dag omdat we natuurlijk boodschappen moesten doen maar ook werd er gebeld dat oma Nootenboom maar in het ziekenhuis moest blijven tijdens de afspraak omdat ze al weken roept dat haar voet zo'n zeer doet en ze er bijna niet op kan lopen... Maar in het weekend doen ze natuurlijk bijna niets. Dus behalve een infuus met antibiotica en zoutoplossing nog verder niets gebeurd... Hopelijk beginnen ze vandaag met het opzoeken van de oorzaak....
Verder natuurlijk bijna elke dag mijn rondje met Whoopy gedaan ;) Soms met mooi weer maar toch ook wel een paar keer snel tussendoor omdat het toch wel regendagen waren... Tussendoor wel een paar layouts gemaakt op een voor mij nieuw formaat, amerikaans a4... En het is me ook nog wel goed bevallen ;)
Ik had van Yvonne het één en ander aan papier en embellishments meegekregen en als eerste een layout gemaakt met één van die nieuwsgierige giraffes die in Blijdorp rondlopen ;)

Nou eens kijken of ik de laatste vandaag nog fatsoenlijk op de foto krijg ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten