zondag 17 mei 2009

Challenge 8...

Bij ScrapBookNederland zijn we alweer aan de achtste challenge aanbeland.
Deze keer was het de beurt aan Liesbeth, die ons als uitdaging distressen heeft gegeven.
Natuurlijk ben ik ook met deze challenge aan de gang gegaan... De foto's lagen al een poosje klaar met het papier wat ik erbij wilde gebruiken.
Deze keer weer lekker veel foto's weggewerkt. Ik heb dat leuke papier van Bo Bunny gebruikt en mijn nieuwe pons :) Verder lekke zitten schuren, scheuren, edge-distressen, geïnkt en geborduurd! Verder bloemetjes en brads uit voorraad gebruikt en een knorretje uit een poezievel wat ik nog had liggen geknipt! De titel gemaakt met Quickutz 4x8"stans Dragonfly en voor 'knorretje' heb ik de silhouette gebruikt!
Zoals in de journaling te lezen is 'pikt' Whoopy elke keer als Veronique thuiskomt als eerste knorretje uit haar rugzak... Ze doet er verder niets mee behalve er schuldig mee rondlopen tot Veronique haar roept en knorretje weer afpakt. Dit kan een paar keer per dag zo gaan. Alleen 's avonds als Veronique op bed ligt dan wordt knorretje weer stiekum meegenomen en mag die naast het andere knorretje (dat ze een jaar geleden van Veronique gekregen heeft) bij haar op bed slapen... Ach, als je maar zoet bent ;)

2 opmerkingen:

  1. Hoi Cora, wat heb je weer een mooie LO gemaakt. Wat een leuk verhaal en wat leuk dat je er ook foto's van hebt gemaakt!
    Die dubbele ponsrand vind ik een erg leuk idee, ga ik van je pikken! :)

    BeantwoordenVerwijderen