zondag 2 augustus 2009

Nog steeds druk.....

De hele week druk bezig geweest hier achter in de tuin.... Alle 450 tegels eruit gehaald en die zijn gelukkig ook allemaal opgehaald en meegenomen.... Verder moest er nogal wat afgegraven worden. Bomen en struiken eruit gehaald worden en wat er verder allemaal bij komt kijken... Het is nu al aardig ver. Morgen de boomstammen en nog wat andere dingen zoals twee grote brokken beton naar de vuilstort brengen en dan ook maar gelijk zand halen zodat we weer verder kunnen achter... Morgenochtend rond half negen staat de man met de nieuwe tegels op de stoep en dan moeten die ook allemaal naar de achterkant toe verhuisd worden... Daar zijn we voorlopig ook wel weer zoet mee... Duurt dus nog wel weer even voor het achter helemaal klaar zal zijn. Maar dan heb je ook wat ;) (behalve minder geld ;))
Verder lopen hier nog steeds die meiden in en uit als ze hier of bij oma zijn... Dat heb je met vakantietijd! Wel gezellig maar je voert zo weinig uit!
Vanavond ook eindelijk tijd gevonden om de layout die al meer dan een week half af op mijn bureau boven lag eens af te maken. Deze was nog voor de challenge van Wilma van ScrapBookNederland... De opdracht was om een oud boek uit de kast te pakken en daaruit een layout te liften!... Een erg leuke opdracht omdat je denk ik nu je wat langer scrapt toch een heel andere layout kiest dan toen je nog maar net begon met scrappen...
Ik heb een layout gekozen uit het 52 challenges boek van Elsie...
Ik heb het leuke nieuwe papier van October Afternoon gebruikt en wat dingetjes van Creative Café:

Op de journaling staat:
Raften op de Ourthe!
Tijdens ons familieweekend in augustus 2008 moesten we ons natuurlijk ook van onze sportieve kant laten zien.
Men neme 11 personen, 2 boten, een 'gevaarlijke' rivier en vergeet vooral de petten niet :)
Zo heeft men een paar uur plezier. Vooral als ook het weer nog eens meewerkt en beide boten een keer vast komen te liggen en we alle moeite moeten doen om weer los te komen!

3 opmerkingen:

 1. Dat klinkt zeker erg druk allemaal, maar als het dan uiteindelijk allemaal maar weer mooi wordt!!
  Ik had het al gezegd maar je LO vind ik erg leuk, dit idee ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die tegels.........
  Maar je LO is leuk, en je tuin wordt dat vast ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is helemaal leuk Cora! Is de tuin al klaar?

  BeantwoordenVerwijderen