maandag 24 augustus 2009

Vakantie....

Piet heeft nu ruim een week vakantie!....
Vorige week had ik een last minute 'geboekt/gewonnen' bij vakantieveiling. We zijn een weekje naar het Prinsenmeer in Asten Ommel geweest. Lekker in een comforthome gezeten met z'n viertjes want Veronique en Mario zijn ook meegeweest. Ook wel eens heerlijk een weekje weg zonder hond want die bleef samen met Jacqueline op het huis hier passen ;)
We hebben heerlijk weer gehad! Natuurlijk lekker uitgerust en verder heb ik:
gebadmintond - gejokerd - gewandelt - geMact - geluierd - biefstukje op - nog meer gewandeld - geslapen - in het bos denneappels gezocht - naar de 'Pooh-shop' geweest - wat rondgetourd en Helmond bekeken - gewokt - naar de bingo geweest - gezwommen en natuurlijk nog veel meer!
Gewoon een lekker weekje dus :)
Zaterdag met mijn moeder en Jacqueline naar de bingo-marathon geweest bij Prikkie... niet echt wat gewonnen maar wel veel plezier gehad ;)
Gisteren koffie bij mijn ouders gedronken waar Leo en Gerrie ook waren en daarna wat gegeten en naar Sabina gegaan om langs de andere oma te gaan....
Die zit dus voorlopig daar nog een paar weken tot haar zes weken om zijn. Wat er dan precies gaat gebeuren weten we nog niet maar we hebben wel de brief ontvangen dat ze naar het bejaardenhuis hier op het dorp mag. Maar daar moet natuurlijk wel een plaatsje komen en dan moet ze ook nog afwachten of ze dan als eerste aan de beurt is! wordt nog naar geinformeerd dus.... Jacqueline zit ook nog te wachten tot alles rondom haar hypotheek en huisje rond is zodat we daar ook het één en ander 'moeten' gaan doen.... Kortom er komt nog wel een drukke tijd aan, zal je zien dat dan ook alles weer tegelijk is!
Maar voorlopig nog twee weekjes vakantie houden (nou ja vakantie houden, vanmorgen stond Lenie op de stoep met een doos riemen ;)) Maar als we iets in de planning hebben staan is het makkelijk om nee te zeggen ;)
Zo eerst maar weer eens naar boven om te zien of het al uit te houden is en verder met mijn kaartjes voor de verjaardagslijst, een verhuiskaartje en een geboorte kaartje maken... Nog eventjes zoet dus :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten