dinsdag 22 september 2009

Familieweekend....

Zo... We zijn weer terug van ons weekendje weg!
Deze maal met zijn negenen een weekendje genieten in Centerparcs ;0) in Dalen.
De huttenheugte is een erg leuk park waar alle huizen om het meer heen liggen... We liepen in ongeveer vijf minuutjes naar het centrum waar we veel verbleven omdat we een 'all-inn' arrangement hadden... Hadden we niet veel mee te slepen vanuit huis en ook niet veel af te wassen daar ;) Natuurlijk hebben we weer veel te veel gegeten ;) Alleen maar twee ijsjes op, dus dat valt weer mee... Lekker ontbeten en tussendoor gesnaggelt en in de avond langs het lopende buffet of in het restaurant gegeten...
Zaterdag naar het boomkroonpad geweest en daar onder en boven de grond van alles geleerd over bomen enzo ;)... Daarna weer in de auto richting Westerbork gereden waar we eerst door het bos hebben gelopen langs alle planeten naar het kamp Westerbork en daar het gehele terrein over gelopen om te zien hoe dit verschrikkelijke kamp er in de oorlog uitzag... Bij elkaar een heel indrukwekkend gebeuren.
Zondag eerst 's morgen na het ontbijt een poos in het zwembad doorgebracht... Diverse wildwaterbanen, golfslagbad, whirlpool bezocht en na afloop wat gegeten en gedronken.
In de middag ook nog gezellig gemidgetgolfd op het park en verder nog wat rond gewandeld en tussendoor ook nog wat foto's gemaakt... Maandag morgen weer alles in de auto en na het ontbijt richting huis met een tussenstop in Hazerswoude dorp om Whoopy op te halen... Kunnen we weer opnieuw gaan sparen voor een volgende keer ;)

1 opmerking:

  1. Dat klinkt allemaal wel heelerg gezellig! Wij zijn deze zomer ook in Westerbork geweest - indrukwekkend he? en ook hebben wij het bookmroonpad gelopen, gaaf gedaan he, zo van onder de grond tot boven de toppen uit!

    BeantwoordenVerwijderen