woensdag 25 maart 2009

Drukke maand.....

Eigenlijk kan ik wel zeggen dat maart de drukste maand van het jaar is met al die verjaardagen enzo.... Maar we zijn er bijna door ;) Zaterdag vroeg in de middag richting Ossendrecht en zondagmiddag richting HazerswoudeDorp naar Mario en Veronique...
Natuurlijk heb ik ook voor Mario een kaartje gemaakt... maar die zit nog op mijn fototoestel dus die volgt nog of wordt later in dit berichtje toegevoegd ;)

Maandag voor het eerst sinds tijden weer eens bij Diana geweest om te scrappen... Naast het scrappen hebben we natuurlijk gekwebbeld, slootjes thee op en lekkers van de bakker waaronder natuurlijk een lekker vers broodje ;)
Ik ben met een layout begonnen en heb de foto's op maat gesneden, het papier gesneden en geponst en toen wilde ik gaan borduren maar mijn bak met borduurgaren lag natuurlijk thuis ;) Toen eerst mijn lentekit van magnolia netjes uitgeknipt en daar hebben we gelijk lekker mee zitten stempelen.... dus binnenkort het kaartje waar ik aan begonnen was... Verder nog wat fotootjes van Whoopy op maat gesneden en daar ga ik deze week ook nog mee aan de slag ;) dus genoeg te doen voorlopig :) Het was heel erg gezellig en het bleef droog tot de tijd dat ik ervandoor moest richting huis.... Het regende dan ook behoorlijk toen ik de pont opstapte en daarna richting bushalte moest lopen... en weer vanaf de bus naar huis... In ieder geval mijn portie beweging gehad en toen ik thuiskwam eerst mijn haar droog gefohnd :s
Gisteren lekker verder gegaan met mijn 'giraffen-layout' en hij ligt nu nog op de laatste afwerking en titel te wachten.... (word vervolgd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten