woensdag 16 maart 2011

Alweer CFY #3 !!!

En dan is het alweer tijd voor de derde challenge op ons blog Challenges For You! Wat zijn we blij met al die enthousiaste reacties, het is zo leuk om die prachtige inzendingen te zien en mensen te inspireren tot het maken van iets moois.

Omdat het alweer woensdag is, is het ook alweer tijd voor een nieuwe challenge!
Deze week is de challenge "iets anders", we willen jullie laten zien dat er nog veel meer mogelijk is met schetsen dan alleen kaarten maken, daarom kregen we deze week van Berdien de volgende challenge:
Pimp een bestaand notitieboekje en gebruik daarbij deze schets.
In het formaat van het notitieboekje ben je helemaal vrij.
Laat je creativiteit de vrije loop gaan !!


PS: Het is niet verplicht om een notitieboekje te maken, je mag ook een mooie kaart maken van de schets en mocht je de behoefte voelen een layout te maken met deze schets, wie zijn wij om je tegen te houden. Laat die creativiteit gaan!!

Ik had nog een A6 notitieblok liggen en heb dat maar direct opgeleukt :)

Daarna ook nog een leuk kaartje voor de Pasen gemaakt met de nieuwe Magnolia stempels en dat leuke papier van Echo Park.

Ik vond het ook deze keer weer erg leuk om voorbeelden voor het challengeblog te maken :)

Ook het aantal volgers op ons challenge-blog loopt snel op ! Wij vinden dit erg leuk en daarom verloten wij een RAK-je onder alle volgers zodra de 125e volger zich aangemeldt heeft !!

3 opmerkingen:

 1. Leuke uitwerkingen Cora !!!! Ik zie je zaterdag !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, leuk Cora, zaterdag veel plezier,!

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn beide echt heel erg leuk! Het notitie blokje is lekker fleurig en de stempelafdruk van de kaart is heel schattig.
  Groetjes,Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen