vrijdag 13 november 2009

Alweer ruim twee weken verder.....

en nog steeds verschrikkelijk druk met van alles en nog wat...
Veel naar Dordrecht, tussendoor kerstkaarten maken, het huishouden bijhouden.
In de tussentijd heeft ook de droger nog in brand gestaan, wat een consternatie op de vroege morgen met veel rook in de keuken doordat de afzuigkap op hetzelfde kanaal op de schoorsteen aangesloten was... Wat een stank heb je dan en ook wel behoorlijk onthand doordat alles zo opgehangen moet worden op de zolder... Maar we hebben een nieuwe droger, deze keer een condensdroger zodat hij naast het wasmachine kan staan en niet meer een afvoer nodig heeft!
De was begint nu ook nog lekkerder te ruiken als hij uit de droger komt, dus was de oude echt wel aan vervanging toe!
Al het gedoe om mijn schoonmoeder er ook nog eens bij! Ze zit nu nog tijdelijk in een bejaardenhuis in Oud Beijerland maar moet daar voor 3 december weer weg, dus naar haar eigen huisje tijdelijk tot er plaats is in het bejaardenhuis hier op het dorp! Zowel zij als wij zien daar tegen op want nu hoeft ze niets te doen en gaat het allemaal wel. Maar thuis moet ze naar de deur als de bel gaat en dat soort dingen... Nu zijn ze dan al langs geweest voor het alarm dat ze dan moet krijgen... Maar het schiet gewoon niet op! De ontsteking in haar botten wilt ook niet weg. Als ze daar een kuur voor krijgt dan gaat het wel met de pijn. Maar zodra de kuur weer afgelopen is begint de pijn weer hevig terug te komen en ze durft ook steeds minder en heeft ook weinig fut om iets te doen door de pijn....
Vandaag weer naar dordrecht geweest. Begonnen met het waskamertje boven te behangen. Één kant is nu klaar en de wasmachine en droger staan dan ook alvast aan die kant. Nu morgen of maandag weer verder om de andere kant van het kamertje te behangen... Er begint nu eindelijk een beetje schot in te komen maar het duurt nog wel even voor alles gedaan is!
Ook nog dinsdag tussendoor eerst mijn wekelijkse afspraak bij de fysio gehad en ook de mexicaanse griepprik gehaald... Eigenlijk weinig last van behalve een wat zere arm maar ik voel me nu langzaamaan steeds wat lamlendiger te voelen... dus of dat wat grieperigheid is of gewoon vermoeidheid van het geheen en weer? ik weet het niet ;)
Zo eerst maar eens lekker een bakkie koffie en dan misschien nog wat scrappen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten